Carnavalsvlag

Een Carnavalsvlag kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Op Provincievlag.nl vindt u diverse soorten vlaggen van Nederland. En nu ook speciaal voor Carnaval een carnavalsvlag.

Carnaval in Nederland

Begin Maart is het weer zo ver, dan vieren de zuidelijke provincies van Nederland Carnaval. En wat is carnaval nou zonder carnavalsvlaggen? Bestel voordelig uw carnavalsvlag online!  De vlaggen zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen, zo is er voor iedere gevel of mast een geschikt formaat voor een vlag!

Materiaal van de vlag

Alle vlaggen zijn van zeer degelijke kwaliteit. De carnavalsvlaggen worden namelijk gemaakt van het traditioneel en oersterke polyester en worden rondom dubbelnaads gestikt. De vlag wordt compleet gevel of mast klaar geleverd met een lusje en koord (voor gevelvlaggen) of kopband en haken (voor mastvlaggen). De kleuren zijn kleurecht en weer-, wind- en uv-bestendig. U kunt de vlaggen wassen op maximaal 30 graden.

  • carnavalsvlag bestellencarnavalsvlag

    Carnavalsvlag

    Vanaf 32,00

    Deze Carnavalsvlag is leverbaar in verschillende afmetingen die geschikt zijn als gevelvlag of mastvlag. De vlaggen geschikt voor carnaval worden gemaakt van het traditioneel en oersterke polyester en worden rondom dubbelnaads gezoomd en gestikt. De vlag wordt compleet gevel of mast klaar geleverd. De kleuren zijn Uv-bestendig en was bestendig (wasbaar op 30 graden). Bestel uw carnavalsvlag online voor de goedkoopste prijs van Nederland.

    Opties selecteren

Eigen ontwerp vlag

U kunt bij Provincievlag.nl ook uw eigen ontwerp carnavalsvlag aanleveren of laten maken. Hierbij levert u uw ontwerp aan en zorgen wij ervoor dat deze wordt gedrukt naar uw wensen! Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Afmetingen mast en gevelvlaggen

De afmetingen voor de verschillende vlaggen zijn als volgt:
100 x 70 cm (bxh) geschikt voor een gevelstok
150 x 100 cm (bxh) geschikt voor gevelstokken en masten tot 5 meter
225×150 cm (bxh) geschikt voor masten tot 7 meter
300×200 cm. (bxh) geschikt voor masten van 7 meter en hoger

Bestel uw vlag direct online

De beste carnavalsvlag voor de goedkoopste prijs van Nederland. Maak uw keuze en bestel uw Carnavalsvlag direct online via de webshop van Provincievlag.nl. U heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen.